CULOTTES

Ağustos ayına girmemizle birlikte dahada artan hava sıcaklığı, ne kadar tarz giyinmemizi zorlaştırsa da rahat bir o kadar da şık kombin önerileriyle birlikte sizlerle olacağım.

Bu sıcak havalarda çoğumuz üzerimize yapışan kıyafetlerden hoşlanmayız. Bu derdimize de bu sene büyük trendlerden biri olan "culottes" pantolonlarla çare bulabiliriz. Peki nedir bu "culottes" pantolon. İsmini ilk duyduğunuzda "-kü-külo-neee" dediğinizi duyar gibiyim. Endişelenmeyin ismi gibi garip pantolonlar değiller. Hatta pek çok kez sokakta ki insanlarda görüp, ne kadar rahat olabileceğini hayal ettiğiniz pantolonlar bunlar ya da Türkçe meali bir çeşit pantolon-etekte diyebiliriz. Şu aralar trend olduğu için bütçemize uygun herhangi bir mağazadan bulabilmeniz mümkün.
Anlayacağınız rahat mı rahat şık mı şık bu pantolonları her çeşit tarza uydurabilirsiniz.Peki ya nasıl mı? İşte bu kısımda ben devreye gireceğim. Baktınız bu pantolonları beğendiniz ama bir türlü kombinleyemiyorsunuz, çeşitli tarzlardaki kombinlerimi tam da aşağıdaki resimlerde bulabilirsiniz. ^_^






Yorumlar

Popüler Yayınlar