SUMMER OUTFIT

Yeniden merhaba!

Bugünde bu yazın trendlerinden yola çıkarak yapabileceğimiz bir yaz kombinini sizlerle paylaşacağım.Daha çok günlük olarak kullanabileceğiniz bu kombini sıradan bir günde veya tatildeyken uygulayabilirsiniz.
Yaz günlerimizin vazgeçilmezi olan kot şortların modasının asla geçmeyeceğini biliyorsunuz.Peki ya bu sıradan ama bir o kadar da vazgeçilmezimiz kot şortları,trendlere uygun nasıl kombinleriz?
Bu sene hatta geçen seneden beri gelen 90'lar rüzgarının bir türlü trend olmaktan çıkmadığının çoğumuz farkındayız."Grunge" görünümle gelen bu 90'lar dalgası her ne kadar, tarihin tekerrür etmesinden dolayı birazcık bizi sıksa da itiraf etmek gerekirse çoğumuz çocukluğumuzu anımsattığı için 90'ları içten içe seviyoruz.
Demem o ki çocukluğumuzda bayıldığımız halter bluzların(aşağıdaki resimde neyden bahsettiğimi göreceksiniz) yeniden moda olmasıyla birlikte onları kot şortlarla kombinlemenin tatlılığını hatırlayıp sizlere aşağıdaki kombini hazırladım.Umarım beğenirsiniz.Bir sonraki bloğumda görüşmek üzere hoşçakalın...^_^



Yorumlar

Popüler Yayınlar